Tuesday, December 7, 2010

Selamat Tahun Baru 1432H

7 December 2010

Hari ni 1 Muharam, bermula tahun baru untuk Muslim. Perasaan aku? tak percaya masa berlalu begitu cepat.. alah.. ayat penyata yang terlalu common digunakan.. apa tindakan? huh.. borringg.. resolusi? tiap-tiap tahun pun buat resolusi tapi berapa sahaja yang tercapai.. kenapa tak capai?... jangan tanya la kenapa.. jawapan yang sangat mudah.. aku tak usaha untuk dapatkannya sebab tu aku tak dapat capai. noktah.

Permulaan tahun baru yang tak berapa baik sebab dah buat satu kesalahan.. huuu ape pun hopefully kesalahan aku akan dimaafkan sekiranya aku membuat beberapa good deeds... mungkin.. kesalahan yang terlalu banyak dan mungkin memerlukan beribu tahun untuk meminta dari mereka.. huuu

Cukuplah..mungkin kerana aku tak de mood hari ini.. penulisan yang kurasakan sangat dry kerana kekusutan memikirkan kesalahan yang telah dibuat.. perlu susun agenda untuk rectify segala defect ini.. huuu

Hijrah = Pengorbanan;
Hijrah = Perjuangan;
Hijrah = Persaudaraan;
Hijrah =  Membentuk perpaduan

Salam tahun baru untuk semua.. :)