Friday, August 5, 2011

Keimanan dan Kesabaran di uji.. yeahhh

3 August 2011

Ya Allah, tabahkan diriku ini.. semakin sukar rasenya bila bekerja di bulan Ramadhan ini.. asyik nak marah bila kene tegur.. dah kenapa??ishhh, rase cam kelaka bila saya argue macam2 di bulan Ramadhan ni.. ade tergeliat lidah sikit bersama kawan-kawan sekeliling..semoga aku akan tabah untuk mengharungi semua ini..mungkin hari pertama baru berdepan dengan dugaan seperti ini.. long way to go dan tahan dengan dugaan ini..

Semoga bertabah cik Afrina.. huuu dan semoga bertabah untuk kamu semua juga..sesungguhnya Allah tu Maha Mengetahui dan dia menguji hambanya yang sabar... (: jadi bersabar dan tabah ok.. :)

2 comments:

James Alexander said...

kamu dan aku x banyak beza nampaknya...

hehehe...

Anonymous said...

Persamaan bila datang bulan Ramadhan je kot,sama-sama diuji..mahu bangkit dr perasaan marah-marah dibulan puasa..jom hijrah james..