Thursday, February 9, 2012

Happy Belated Birthday Ngah

9 February 2012

Kami masih di PD.. bercuti sakan semperna menyambut hari kelahiran Ngah, reason being we are here are because of him. He initiated to buy the voucher online and all of us need to take leaves to be here.. alhamdulillah kami selamat sampai semalam setelah 5 jam meredah perjalanan. Ayah suke travel lalu jalan lama, so penat yang amat ketika di dalam kereta. Kene beli kereta yang lebih besar dan selesa, barulah best travel bersama.. huuuu

Ape pun, for my liltle brother, Happy Birthday To You, kebetulan pulak this year tahun naga.. tahun kelahiran beliau.. huuu semoga tahun ni memberi kebaikkan, kesihatan, kekayaan dan keberkatan seumur hidup, semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan dilimpahi kurnia untuk kamu dan kita sekeluarga... ;) semoga apa yang dihajati di perkenankan olehNYA..semoga yang baik-baik sahaja untuk kamu.


Maaf tak sempat nak beli kek... lagi pun kat PD ni kek tak sedap.. haha alasan baik punya.. entah bila pulak dapat gather together sebegini lagi.. heee ape pun.. we have fun here.. :) semoga kebahagian ini berkekalan hendaknya..

Ps- badan sakit-sakit lepas 2 hari berturut-turut berenang di swimming pool, apakah itu petanda aku semakin tua?

2 comments:

ishmahbihabie said...

cool meh dapat gath ngan fam ;)

me have yet to get such chances (holiday ngan sume di luar kawasan bermastautin)

moga keluarga cik rina sentiasa di bawah lindungan sakinah, rahmah & mawaddah-NYA :D

@Fr!^n@ said...

syukur diberikan masa,rezeki dan tenaga untuk semua ini.. heee

thanks cik Biha atas semua doa2 itu.. :) moga untuk kamu dan keluarga juaaa.. :)

xoxo!